Catering voor particuliere en professionele evenementen.

Economische formules

Van cocktails met hapjes tot warm of koud buffet, onze knowhow stelt ons in staat om alles voor uw evenement te bedenken, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Neem contact op

 • ·         Aperitieven

  ·         Voorgerechten

  ·         Warme of koude gerechten

  ·         Buffet salade

  ·         Zakouskis

  ·         Ontbijten

Ontdek onze selectie van gerechten in de rubriek "Take away"

Indien u een traiteur nodig heeft voor uw seminarie, vernissage, klantenpresentatie, inauguratie of elke andere bijeenkomst van gasten, aarzel dan niet om een ​​beroep te doen op onze professionaliteit. Cateraar RenoCooking verzint met passie voor u goede kleine gerechten of buffetten voor uw evenementen. Val op door lunches, ontbijten of buffetten van superieure kwaliteit aan te bieden tegen een onklopbare prijs.

De kunst van goed eten

.

Gerechten dezelfde dag bereid Smaak en kwaliteit van het product gegarandeerd! Regelmatige wisseling van gerecht volgens de seizoenen en inspiratie van de chef.

Bestellingen

Goede kleine gerechten om de hele week van te genieten. Bestel je afhaalmenu direct op de site. Op de pagina Adres kunt u onze openingstijden voor afhalen bekijken.

Geniet in alle rust van de gerechten van Chef RenoCooking, raadpleeg ons bij een allergie voor meer informatie over allergenen.

Neem contact op