Wie is de chef RenoCooking ?

Een reis rijk aan ervaringen

Na nogal wat ervaring met cateraars en hotels in onze hoofdstad, waar ik de kans kreeg om gerenommeerde chef-koks te ontmoeten, begon mijn ontwikkeling vanuit technisch oogpunt, kennis van de producten.

Deze opleiding maakte me een professionele kok, maar niet alleen dat, het leerde me luisteren naar de wensen van mijn klanten, en dit al meer dan 20 jaar. Daarom heb ik besloten om mijn carrière een nieuwe impuls te geven en een kwaliteitscateraar te worden voor uw evenementen en voor uw dagelijkse gerechten. Ik wil je mijn liefde voor koken en authentieke gerechten brengen, bereid met kwaliteitsproducten.

“De kleine gerechten in de grote”

Gepassioneerd door mijn werk, ontwikkel ik met veel plezier nieuwe gerechten om uw smaakpapillen te laten sprankelen.

De kunst van goed eten

.

Dankzij mijn opleiding en mijn carrière als chef-kok kan ik voor uw grootste plezier eenvoudige en gastronomische gerechten koken in de stijl van "Grootmoeder". Naast onze cateringactiviteiten en evenementen beoefen ik sinds een aantal jaren ook “home cooking”. Een magisch concept waarmee u uw gasten kunt verrassen met bijzondere gerechten tegen scherpe prijzen. Ga voor meer informatie naar onze speciale website :

www.chef-renocooking.be